VIDEO Cum l-a ”distrus” Andrew Tate pe Piers Morgan în cinci minute, în direct

Piers Morgan Andrew Tate Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 09:42
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 09:44

Este bine cunoscut faptul că fostul luptător Andrew Tate este un jucător foarte bun de șah, pasiune pe care a ”moștenit-o” de la tatăl său, maestru internațional.

Andrew Tate este fiul fostului maestru internațional de șah american, Emory Andrew Tate. Chiar dacă nu a ales o carieră în șah, fostul luptător a moștenit pasiunea de la tatăl său, lucru pe care l-a demonstrat de mai multe ori în direct.

Tate, care este reținut în România, a fost invitat în urmă cu trei luni la emisiunea celebrului jurnalist Piers Morgan. Acesta l-a provocat pe fostul luptător la o partidă de șah în direct, dar Tate a avut nevoie de doar cinci minute pentru a ”rezolva” meciul.

Andrew și Tristian Tate rămân în arest

Curtea de Apel Bucureşti a decis, marţi, ca fraţii Andrew şi Tristan Tate să rămână în arest preventiv, într-un dosar în care sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Contestaţiile lor a fost însă respinse marţi de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, ca nefondate, fiecare având de plătit 500 lei cheltuieli de judecată. Dezbaterile din instanţă au durat mai multe ore, unul dintre fraţii Tate venind cu Coranul în sala de judecată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!