Iker Casillas Alba Casillas Instagram Twitter Virale

GALERIE FOTO Iker, ea îți postează pe Twitter? Verișoara lui Casillas face ravagii pe Instagram 

Alba Casillas atrage atenția cu postările sale de pe social media. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 16:15
Data actualizarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 16:15

Alba Casillas (29 de ani) a devenit cunoscută în Spania datorită show-ului „Mujeres y Hombres y Viceversa”. Însă, celebritatea i-a fost adusă de mărturisirea că este verișoara primară a lui Iker Casillas (41 ani). 

Doar că această mărturisire nu a fost pe placul familiei. Aceștia îi reproșează că profită de notorietatea fostului portar al lui Real Madrid pentru a-și crea un nume în media, potrivit Marca. 

Până acum, planul Albei pare că a dat roade. Tânăra a strâns 382.000 de urmăritori pe Instagram și peste 3,2 milioane de abonați pe TikTok. 

Iker Casillas, autorul unor mesaje ciudate pe Twitter 

Iker Casillas a șocat pe toată lumea când pe rețelel social media transmis un mesaj în care spunea că este homosexual, iar presa internațională a luat-o "razna": „Sper să mă respectați. Sunt gay”.

Carles Puyol, fostul căpitan al Barcelonei și coleg cu Casillas la reprezentativa de fotbal a Spaniei, a scris un mesaj pe rețelele social media despre orientarea lui Casillas, subliniind: „Era timpul să spunem povestea noastră, Iker”.

Postarea a fost ștearsă, dar la câteva ore Casillas a reveni cu un mesaj în care își prezenta scuzele pentru comunitatea LGBT, anunțând că i-a fost spart contul de Twitter.

„Cont piratat. Din fericire totul în ordine. Scuze tuturor adepților mei. Și, desigur, mai multe scuze pentru comunitatea LGBT”, a scris Iker Casillas pe contul oficial de Twitter.

Înfrângerea Realului cu Leipzig, 2-3, din grupele UEFA Champions League l-a făcut pe fostul internațional spaniol să iasă în relief cu un nou mesaj enigmatic în mediul online. 

„Simt că aș vrea să îmi împușc testiculele de șapte ori”, a scris Iker Casillas pe Twitter. 

Modifică setările cookies