Virale

GALERIE FOTO Gianluca Vacchi, apariție extravagantă în vacanță. Milionarul italian a ales un obiect vestimentar inedit 

Gianluca Vacchi a devenit cunoscut în lumea întreaga datorită stilului excentric de viață pe care l-a promovat de-a lungul timpului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 04:16
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 11:24

Miliardarul italian s-a "cumințit" de când a întâlnit-o pe Sharon Fonseca, cea cu care are o relație de mai bine de trei ani. Cei doi au devenit părinți în octombrie 2020, iar de atunci este dedicat în totalitate vieții de familie, lăsând deoparte petrecerile extravagante. 

De curând, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au fost surprinși de paparazzi în vacanță la Cortina d'Ampezzo, iar într-una din zile a bărbatul a fost surprins îmbrăcat într-o ținută destul de neobișnuită, o fustă de inspirație scoțiană.

De-a lungul timpului, italianul de 54 de ani a fost surprins în compania unor femei extrem de atrăgătoare și a fost implicat în relații cu modele și participante la concursuri de frumusețe cu mult mai tinere decât el. 

Într-un interviu acordat în primăvara acestui an, omul de afaceri italian a mărturisit că nu este deranjat de diferența de vârstă de aproape 27 de ani dintre el și partenera lui, Sharon Fonseca. 

”Nu mi se pare relevant. Chiar dacă am barbă albă, entuziasmul meu este al unui băiat de 15 ani”, a declarat Gianluca. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!