Gigi Becali FCSB Virale

FOTO Gest neașteptat din partea lui Becali! Patronul FCSB a refuzat să-i ajute pe cei care l-au întâmpinat la poartă

Gigi Becali, așteptat în poarta palatului său de zeci de oameni care i-au cerut ajutorul.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 11:37
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 11:49

Patronul FCSB ne-a obișnuit să arate bunăvoință față de nevoiași și nu s-a ferit niciodată să întindă o mână în momentul în care i s-a cerut ajutorul.

De această dată, însă, omul de afaceri, potrivit SpyNews, i-ar fi alungat pe cei care se adunaseră la poarta sa pentru a-l ruga să îi ajute.

Becali a fost așteptat de zeci de nevoiași în fața palatului său, iar patronul FCSB a coborât din mașină și le-a transmis că nu are bani, invitând-i pe aceștia să revină la începutul anului viitor dacă au nevoie de ajutorul său.

Becali mult mai atent cu banii

Gigi Becali a devenit mult mai atent cu banii pe care îi cheltuie înclusiv la FCSB. Patronul vicecampioanei a anunțat că nu mai face investiții până nu este convins că echipa sa are șanse să câștige titlul.

„La ora asta sunt foarte dezamăgit și nu dau nici cinci bani pe jucători, așa am zis.

Dacă eu am zis că nu mai dau bani, cum să dau acum ca să aduc jucători. Până nu sunt sigur că banii mei, ai familiei mele, sunt în siguranță și că ăla care bagă mingea în poartă îmi va aduce mie bani, nu mai dau niciun ban. Nici cinci bani.

Dacă văd că în retur ne apropiem de ei (CFR Cluj) și dacă văd că avem șanse să câștigăm campionatul, că nu e imposibil, bag bani, ca să luăm campionatul. Dar dacă în playoff nu o să mai am șanse la campionat nu o să mai bag bani”, a spus Gigi Becali la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!