Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Festivalul de Film de la Venetia Instagram Virale

GALERIE FOTO Georgina Rodriguez, extravagantă pe covorul roșu! Cum s-a afișat iubita lui Ronaldo, la 4 luni după ce a născut 

Georgina Rodriguez a furat toate privirel la Festivalul de Film de la Veneția.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Septembrie 2022, 11:12
Data actualizarii: Duminica 04 Septembrie 2022, 11:29

Georgina Rodriguez (28 ani) a participat la Festivalul de Film de la Veneția, ediția a 79-a. Iubita lui Cristiano Ronaldo (37 ani) a impresionat cu ținuta sa. Modelul din Argentina a optat pentru un look inspirat de Audrey Hepburn în celebrul film „Breakfast at Tiffany's”. 

Internauții au fost încântați de fizicul Georginei, mai ales că aceasta a născut în urmă cu 4 luni, când i-a dăruit lui Cristiano Ronaldo al cincilea copil, și nu au ezitat să o complimenteze pe Instagram. 

Georgina Rodriguez, ținută de 2 milioane de euro 

Presa internațională a detaliat prețul elementelor vestimentare și ale bijuteriilor purtate de Georgina, suma totală a acestora ajung la peste 2,1 milioane de euro.

Partenera lui Cristiano Ronaldo a purtat o rochie albastră, de la Stella McCartney (1,900 de euro), pantofi albaștrii, marca LeSilla (765 de euro), în timp ce geanta Hermes are un preț de 94.000 de euro. 

Bijuteriile reprezintă cele mai valoroase obiecte ale ținutei, inelul cu diamante și safire fiind evaluat la 800.000 de euro, în timp ce un alt inel de la Cartier costă aproximativ 700.000 de euro, iar ceasul Rolex este evaluat la 550.000 de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!