FOTO E mai inalt decat Ghita Muresan si a jucat baschet. Cum arata in realitate URIASUL din Game of Thrones, serialul momentului

FOTO E mai inalt decat Ghita Muresan si a jucat baschet. Cum arata in realitate URIASUL din Game of Thrones, serialul momentului

Fanii Game of Thrones au aflat cine este uriasul care a aparut in batalia din ultimul episod. 

Acesta este un fost baschetbalist profesionist, un gigant in realitate de 2.32 metri, devenit vedeta TV dupa retragerea din activitate.

Englezul Neil Fingleton a jucat in Spania, la Illenscas si Ciudad Real din 2006 pana in 2011, dar a activat si 8 ani in SUA, in campionatul dintre colegii, la Carolina de Nord si Holy Cross.

"Nu e atat de greu sa fii inalt", spunea el. "Dar trebuie sa fii mai atent la usi, haine si incaltari. E mai greu sa gasesti masura potrivita, eu port 52.", a povestit Fingleton. "Nu am privit inaltimea mea ca pe un handicap. Am facut toata viata ce mi-am dorit. Doar ca a trebuit sa raspund unor intrebari stupide legate de statura mea", a mai spus el.

In 2011, englezul a renuntat la cariera de jucator si a luat lectii de actorie. A aparut deja in "The Legend of the Samurai: 47 Ronin", "X-Men: First Class" (alaturi de Keanu Reeves) si "Jupiter Ascending" (cu Mila Kunis).

Acum Neil Fingleton a aparut in episodul "The Vigilanets the Wall" din Game of Thrones, cel mai urmarit serialul al momentului in lume.

Neil Fingleton are 2.32 metri inaltime. Cel mai inalt roman in viata, fostul baschetbalist din NBA Ghita Muresan are 2.31 m. Fingleton a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai inalt britanic. 

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies