Box

„Muntele Thor” îl provoacă pe campionul mondial Tyson Fury: „Să lupte și să simtă adevărata forță!”

Hafthor Bjornsson țintește sus în cariera de boxer. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 17:44
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 18:02

Hafthor Bjornsson (33 ani) a ajuns cunoscut pentru rolul „Muntele” din celebrul serial „Game of Thrones”. Powerlifter de meserie, islandezul și-a schimbat complet stilul de viață în ultimii doi ani, atunci când a hotărât că vrea să boxeze. 

Și-a schimbat întreg planul alimentar, de la 10.000 de calorii pe zi la doar 4.000, a apelat la noi antrenamente și a reușit să slăbească 50 de kilograme. Iar tot sacrificiul lui Hafthor Bjornsson a fost răsplătit. Recent, l-a învins pe Eddie Hall (34 ani) într-un meci de box. 

Însă, „Muntele Thor”, cum este supranumit, are planuri mari în noua sa carieră. Dorește chiar să-l provoace pe Tyson Fury (34 ani), campionul mondial neînvins la categoria grea, cu toate că este conștient că are șanse minime de reușită. 

Hafthor Bjornsson: „Ar trebui să mă dedic un deceniu antrenamentelor”

„Sună nebunește, în ceea ce mă privește, ca eu să lupt cu cel mai mare pugilist la categoria grea. Pentru mine, să lupt cu el ar însemna 100% să iau bătaie.

Ar trebui să mă dedic un deceniu antrenamentelor, să mă pregătesc ca un maniac și să sper că el nu se va antrena, sau poate că meciul va fi peste 10 ani.

Însă astăzi, el m-ar bate rău. Dar eu nu aș refuza. Dacă un uriaș ca el vrea să lupte și să simtă adevărata forță, atunci mă bag”, a spus Hafthor Bjornsson, potrivit The Mirror. 

Tyson Fury este neînvins în cariera profesionistă. Are 31 de victorii și o remiză, cu Deontay Wilder (36 ani), reușind să-i învingă pe Wladimir Klitschko (46 ani), Dereck Chisora (38 ani), în două rânduri, și Otto Wallin (31 ani). 

Modifică setările cookies