Fericire MAXIMA in familia Beckham. Fiul mijlociu Romeo calca pe urmele fratelui mai mare. Iubita sa a fost "ANGAJATA" de mama Victoria

Fericire MAXIMA in familia Beckham. Fiul mijlociu Romeo calca pe urmele fratelui mai mare. Iubita sa a fost "ANGAJATA" de mama Victoria

Desi inca nu a implinit varsta majoratului, Romeo Beckham are o relatie extrem de stabila cu o colega de generatie, modelul Mia Regan.

Dupa ce Brooklyn, fiul cel mare al sotilor Beckham, si-a cerut iubita in casatorie, urmatorul pe "lista" este Romeo, care pare sa fie cel putin la fel de indragostit. La numai 17 ani (va face 18 la 1 septembrie), acesta are o partenera de aceeasi varsta frageda, iar imaginile cu cei doi adolescenti postate pe Instagram dovedesc cat de puternica e legatura lor sentimentala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Si, cel mai important, la fel ca in cazul viitoarei sotii a lui Brooklyn, iubita lui Romeo a fost acceptata de parintii David si Victoria, care o considera deja pe Mia ca facand parte din familie. Ca urmare, fiind un fotomodel in plina ascensiune, Mia Regan a primit o mana de ajutor de la Victoria Beckham, care i-a dat sansa sa prezinte pe podium ultima sa colectie de imbracaminte, VVB.

  • Fericire MAXIMA in familia Beckham. Fiul mijlociu Romeo calca pe urmele fratelui mai mare. Iubita sa a fost
VIDEO PROTVPLUS.RO

Imaginile dezastrului, după ploi: Dunărea arată ca un imens depozit de deșeuri
BRAT
Modifică setările cookies