Vladimir Putin alina kabaeva Rusia Ucraina Virale

GALERIE FOTO Femeia care l-a vrăjit pe Putin a pozat nud în urmă cu 18 ani! Campioana olimpică și președintele Rusiei ar avea un copil

Noi detalii despre viața amoroasă a liderului de la Kremlin au ieșit la iveală. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Martie 2022, 09:17
Data actualizarii: Sambata 05 Martie 2022, 09:39

Săptămâna trecută, decizia lui Vladimir Putin (69 ani) de a ataca Ucraina a debusolat întreaga lume. Acțiunile președintelui Rusiei nu au fost condamnate doar de liderii celorlalte națiuni, inclusivi sportivii s-au revoltat după ce Putin a ordonat ca Kievul să fie bombardat. 

Despre viața privată a președintelui rus se știu foarte puține. Pe lângă cele două fete din căsnicia cu Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya, Mariya Putina (36 ani) și Katerina Tikhonova (35 ani), un serviciu secret din Germania a descoperit că Putin ar mai avea o fiică, pe nume Luiza Rozova, în vârstă de doar 18 ani, rezultată din relația cu Svetlana Krivonogikh (46 ani), pe care a trimis-o la Monaco.

Însă Daily Star vine cu o monă informație legată de viață amoroasă a liderului de la Kremlin. Publicația din Marea Britanie susține că Vladimir Putin ar avea o relație de dragoste cu Alina Kabaeva (38 ani), cea care este decorată cu cele mai multe medalii din istorie la gimnastică ritmică: 2 medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene. 

„Este plină de senzualitate”

După Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, Alina Kabaeva a șocat toată suflarea rusă când a decis să pozeze nud. Mai mult de atât, cel care a realizat ședința foto a mărturisit că nici măcar nu a trebuit să ducă o luptă pentru a o convinge să ia aceasă decizie. 

„Nici măcar nu a trebuit să o conving. Totul a venit foarte natural. Este plină de senzualitate”, a declarat Mikhail Korolov pentru o publicație din Rusia în 2004. 

Prima informație despre relația de iubire dintre Vladimir Putin și fosta gimnnastă a apărut în 2008, când un fost coleg de la KGB de-ai președintelui Rusiei, Alexander Lebedev, a dezvăluit în propriul trust de presă că cei doi formează un cuplu. Conducătorul de la Kremlin nu a digerat bine această veste, așa că i-a închis ziarul lui Lebedev, ca în 2008, acesta să divulge că Alina Kabaeva îi poartă în pântece copilul președintelui Rusiei. 

Alina Kabaeva: „Toți ar trebui să avem micile noastre secrete”

Conform aceleiași surse, fosta gimnastă a vorbit în 2014 despre presupusa relația cu Vladimir Putin. Kabaeva nu a negat sau confirmat idila dintre cei doi, ba chiar a inflamat spiritele când a declarat:

„Sper ca într-o zi bârfele să se oprească. Toți ar trebui să avem micile noastre secrete. 

Uitați-vă la munca lui Putin. O să vedeți că nu are timp de aventuri”, a spus Alina Kabaeva. 

Modifică setările cookies