Familia Becali și jocurile de noroc: „Gigi la tabinet era cel mai tare din țară! El și Giovanni erau numărul 1!”

Gigi Becali cazino Dumitru Dragomir giovanni becali ioan becali Virale Gigi Becali și Giovanni Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 12:22
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 12:23

Dumitru Dragomir a povestit un episod care-i are în primplan pe Gigi Becali și Ioan Becali, de când cei doi jucau sute de mii de euro la jocurile de noroc.

Întrebat dacă oamenii implicați în fotbal au mania jocurilor de noroc, Dumitru Dragomir (76 ani) a dezvăluit că niciunul nu a avut câștig de cauză la cazinou. Acesta este și motivul pentru care Gigi Becali (64 ani) și Ioan Becali (70 ani) au renunțat la acest viciu, după spusele „Oracolului din Bălcești”.

„Au pricopsit cazinourile. Cunosc un caz, dar nu vreau să dau nume. Eu l-am văzut şi avea o funcţiela Camera de Comerţ, era cel mai tare. Şi băiat deştept, super deştept. L-am văzut pierzând sute de mii de dolari.

Una este să mergi să pierzi 1000 de euro, una e este să pierzi sute de mii de euro. La cazinou nu ai nicio şansă. Nicio şansă posibilă. Câştigi azi, câştigi mâine şi poimâine îi dai tot şi îi dai şi casa. Gigi şi Giovanni s-au liniştit de mult”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Dumitru Dragomir, despre peripețiile verilor Becali la cazinou 

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a mărturisit că i-a văzut de multe ori pe verii Becali în acțiunile la jocurile de noroc. Dumitru Dragomir este și acum impresionat de sutele de mii de euro pe care cei doi le pariau la cazinou.

„Ei de-ai naibii făceau prostii, ca să îi înterzică cei de la cazinou. Eu nu prea jucam ruletă. La blackjack mai jucam, ţineam minte cărţile. Gigi Becali la tabinet este cel mai tare din ţară. La blackjack vin patru perechi de cărţi şi nu ai cum să mai ţii minte. 

Este greu. Când te baţi şi eşti ultimul cu şase la masă, ai o şansă. Dar e o vrăjeală, tot cazinoul câştigă. Giovanni şi Gigi erau numărul 1, amândoi. Puneau sume imense. Am fost o dată în Turcia cu Giovanni, să fiu al naibii dacă am văzut aşa ceva.

Au mizat sume mari şi au câştigat. Dar şi Gigi l-am văzut revenindu-şi. Pierdea, pierdea şi a luat împrumut de la Viorel, de la mine. Pierdea sute de mii şi apoi de cinci ori şi-a scos banii şi a plecat cu câştig. Cazinourile nu sunt bune, fugiţi ca dracu’ de tămâie de cazinouri”, a mai spus Dumitru Dragomir. 
 

sursă foto: sport pictures 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!