GALERIE FOTO Emiliano Martinez a sărbătorit câștigarea Campionatului Mondial cu un câine de 23.000 de euro! Cum arată „bestia”

emiliano Martinez Aston Villa Belgian Malinois ciobanesc belgian Virale Emiliano Martinez
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 12:54
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 12:55

Contestat pentru gesturile sale după câștigarea Campionatului Mondial, Emiliano Martinez a ales să-și achiziționeze un câine de 23.000 de euro, folosit de trupele militare din SUA.

Emiliano Martinez (30 ani) a avut un Campionat Mondial de vis. Argentinianul a câștigat mult râvnitul trofeu, iar parada sa de la ultima fază, când i-a blocat șutul lui Kolo Muani (24 ani) în minutul 120, a cântărit enorm la succesul sud-americanilor. 

Protagonistul unui gest care a controversat milioane de oameni, Emiliano Martinez a decis să se apare împotriva „atacurilor” cu un câine de 23.000 de euro. Potrivit The Sun, la întoarcerea în Anglia, goalkeeper-ul lui Aston Villa a decis să-și achiziționeze un ciobănesc belgian pe care a plătit 23.000 de euro. 

  • Emiliano Martinez

Rasa a devenit cunoscută după ce trupele militare din SUA au început să o folosească la misiunile de capturare ale teroriștilor.

„Câinii din rasa ciobănesc belgian sunt preferați de armată și poliție. Trupele americane i-au folosit în operațiunile de capturare a lui Bin Laden. Sunt super atletici și agili. Sunt două feluri de câini: ciobănești și ceilalți”, a declarat un purtător de cuvânt al „Elite Protection Dogs”.

Emiliano Martinez, rezervă în victoria lui Aston Villa cu Tottenham, 2-0

Aston Villa a debutat cu dreptul în 2023. Elevii lui Unai Emery (51 ani) au învins-o pe Tottenham Hotspur, 2-0, grație golurilor lui Emi Buendia (26 ani) și Douglas Luiz (24 ani). Însă tehnicianul spanil a preferat să apeleze la Robin Olsen (32 ani), ci nu la proaspătul campion mondial.

„Emi este foarte important și este numărul unu. Robin își cunoaște rolul și este foarte pozitiv ca persoană. Meciuri ca astăzi, unde am avut nevoie de performanțele lui, el le-a făcut.

A fost planul nostru. Mai întâi l-am pregătit pe Emi ca să se odihnească la câteva zile după Mondial, iar cu Robin muncim și încercăm să-i dăm încredere, și încrederea de care are nevoie. A meritat acest joc clar. Performanța lui a fost uimitoare. Emi se va antrena mâine (n.r.: luni) și marți și se va apropia de a intra din nou, dar după meciul de azi putem crede în Robin Olsen”, a declarat Unai Emery la finalul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!