accident bali Indonezia Virale

Dragostea pentru motoare a ucis-o! MILIONARA de 18 ani care si-a pierdut viata in PARADIS, sub ochii iubitului. Cum s-a produs accidentul

Tanara Anastasia Tropitsel a fost victima unui accident de motocicleta petrecut in renumita statiune Bali din Indonezia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 16:53
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 17:09

Rusoaica si-a construit faima pe Instagram inca de la varsta de 12 ani, meseria de "influencer" si activitatea de vlogging ridicand-o in scurt timp la statutul de milionara, atat in ceea ce priveste banii castigati cat si referindu-ne strict la cei 1,3 milioane de admiratori pe care ii adunase.

  • Dragostea pentru motoare a ucis-o! MILIONARA de 18 ani care si-a pierdut viata in PARADIS, sub ochii iubitului. Cum s-a produs accidentul

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Когда карантин закончился ????

A post shared by Настя, self-made миллионерша (@nastyatropi) on

Ei bine, totul s-a naruit pentru Anastasia in urma unui accident de motocicleta aparent inexplicabil. Tragedia s-a produs in Bali (Indonezia), acolo unde rusoaica plecase inainte de impunerea carantinei, cu scopul de a-si creste afacerea de pe internet.

Pasionata de sporturile cu motor, la fel ca iubitul Viktor Maydanovich, Anastasia isi achizitionase recent un model Kawasaki Ninja 250 care avea sa-i aduca sfarsitul. Astfel, la o plimbare banala pe strazile din Bali, Tropitsel a pierdut controlul vehiculului si s-a izbit de un gard, ranile suferite la cap fiind prea grave pentru a supravietui.
 
Dramatic e si faptul ca Anastasia a decedat chiar sub ochii iubitului, care o urmarea din spate, venind ulterior cu primele explicatii. "Avea o viteza intre 80 si 100 de kilometri pe ora, pe un drum principal, unde toti merg la fel de repede. Ea conducea intotdeauna sigur si precis, doar ca acum, dintr-o data, motocicleta ei a inceput sa se clatine", a precizat partenerul ucrainean al Anastasiei.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies