Divortul lui Borcea se finalizeaza in aceasta saptamana: fostul sef al lui Dinamo s-a inteles asupra termenilor cu sotia sa

Divortul lui Borcea se finalizeaza in aceasta saptamana: fostul sef al lui Dinamo s-a inteles asupra termenilor cu sotia sa

Cristian Borcea, fostul sef al lui Dinamo, incarcerat in prezent la Penitenciarul Poarta Alba, va divorta din nou. Acesta, care ar fi avut o aventura amoroasa cu Valentina Pelinel, din care a rezultat si un copil, s-a inteles cu Alina Vidican-Borcea asupra tuturor termenilor.

Cristian Borcea si Alina s-au inteles asupra termenilro divortului. Desi actuala sotie a dinamovistului spunea in urma cu cateva luni ca "nu are barbat de lasat", dupa aparitia scandalului cu Valentina Pelinel, aceasta se va separa de barbatul cu care are doi copii.

Alina Borcea se va intoarce astazi din Statele Unite, iar in urmatoarele zile va finaliza divortul de fostul actionar al lui Dinamo la notar. 

Cel mai probabil, Alina va ramane cu o suma de bani, dar si cu proprietati peste ocean in urma divortului de Borcea.

Cristian Borcea a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor la data de 4 martie 2014. Acesta si-ar putea reface viata pentru a treia oara alaturi de Valentina Pelinel.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies