Dezvaluire incredibila a lui Ion Tiriac! Motivul pentru care Romania nu trebuie sa construiasca autostrazi: "E ceva uluitor! Am vazut cu ochii mei!"

Dezvaluire incredibila a lui Ion Tiriac! Motivul pentru care Romania nu trebuie sa construiasca autostrazi: "E ceva uluitor! Am vazut cu ochii mei!"

Duminica 02 Decembrie 2018, 09:32

Romania se confrunta cu probleme uriase in ceea ce priveste infrastructura.
 

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Marile firme evita tara noastra din pricina lipsei autostrazilor, insa Ion Tiriac spune ca nici nu are rost sa incepem sa le mai construim de acum incolo.

Omul de afaceri face haz de necaz de situatia din Romania si afirma ca daca nu s-au construit pana acum aceste autostrazi, degeaba le-am mai face incepand de acum.

Tiriac sustine ca era masinilor pe combustibili fosili este pe final, iar autostrazile vor deveni inutile.

"Dupa parerea mea, in 50 de ani nu o sa mai avem nevoie de autostrazi. Totul va depinde de energie, iar unii spun ca s-a descoperit o sursa de energie fara sfarsit. E ceva uluitor. Nu va pot da detalii, dar am vazut cu ochii mei unele lucruri uimitoare", a declarat Ion Tiriac pentru Capital.VIDEO PROTVPLUS.RO

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT