David Beckham Victoria Beckham Virale

David si Victoria Beckham au avut COVID-19, dar au tinut totul SECRET! De unde au luat virusul si pe unde l-au mai raspandit

Tabloidele britanice sustin ca sotii Beckham au fost infectati cu coronavirus, insa au preferat sa pastreze discretia si sa ramana izolati.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Septembrie 2020, 14:38
Data actualizarii: Marti 08 Septembrie 2020, 14:40

David Beckham e ultima celebritate din lumea sportului care s-a confruntat cu temutul virus. Tabloidele britanice au oferit astazi detalii, specificand ca fostul fotbalist, impreuna cu sotia sa Victoria, au tinut secreta informatia.

Conform acelorasi surse, David si Victoria s-ar fi imbolnavit dupa o petrecere la Miami, acolo unde Beckham e actionar la o echipa de fotbal abia infiintata. In plus, fara sa-si dea seama ca sunt purtatori de COVID-19, ei au participat apoi la alte evenimente publice, inclusiv la aniversarea de 21 de ani a fiului Brooklyn, la Londra, temerea cea mai mare a celor doi fiind ca au contribuit din plin la raspandirea bolii.

Cand s-au intors la Miami, David ar fi inceput sa se simta rau, iar Victoria a acuzat dureri in gat si febra. Confirmati cu noul coronavirus, ambii au ramas in izolare la domiciliul din State.

Modifică setările cookies