David si Victoria Beckham au avut COVID-19, dar au tinut totul SECRET! De unde au luat virusul si pe unde l-au mai raspandit

David si Victoria Beckham au avut COVID-19, dar au tinut totul SECRET! De unde au luat virusul si pe unde l-au mai raspandit

Tabloidele britanice sustin ca sotii Beckham au fost infectati cu coronavirus, insa au preferat sa pastreze discretia si sa ramana izolati.

David Beckham e ultima celebritate din lumea sportului care s-a confruntat cu temutul virus. Tabloidele britanice au oferit astazi detalii, specificand ca fostul fotbalist, impreuna cu sotia sa Victoria, au tinut secreta informatia.

Conform acelorasi surse, David si Victoria s-ar fi imbolnavit dupa o petrecere la Miami, acolo unde Beckham e actionar la o echipa de fotbal abia infiintata. In plus, fara sa-si dea seama ca sunt purtatori de COVID-19, ei au participat apoi la alte evenimente publice, inclusiv la aniversarea de 21 de ani a fiului Brooklyn, la Londra, temerea cea mai mare a celor doi fiind ca au contribuit din plin la raspandirea bolii.

Cand s-au intors la Miami, David ar fi inceput sa se simta rau, iar Victoria a acuzat dureri in gat si febra. Confirmati cu noul coronavirus, ambii au ramas in izolare la domiciliul din State.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies