Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Manchester United Virale

GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo le-a prezentat fanilor noul membru al familiei! Postarea a strâns peste 7 milioane de aprecieri în 2 ore 

Cristiano Ronaldo s-a fotografiat alături de fiica sa, în vârstă de doar două săptămâni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 15:13
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 15:26

Cristiano Ronaldo (37 ani) a trăit un carusel sentimental în luna aprilie. Iubita superstarului trebuia să nască o pereche de gemeni, însă operația a suferit unele complicații, iar unul dintre copii nu a mai supraviețuit. În cele din urmă, anunțul devastator a fost confirmat chiar de Cristiano Ronaldo. 

Iar rivalii de la Liverpool nu au stat pasivi la suferința unuia dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. La primul meci după evenimentul tragic, chiar dacă Ronaldo nu a fost inclus în lot, întreg stadionul Anfield, în frunte cu Jurgen Klopp (54 ani), i-a oferit un omagiu jucătorului legitimat la Manchester United.

La aproape două săptămâni de când Georgina Rodriguez a născut, Ronaldo și-a prezentat noul membru al familiei, în fața celor 436 de milioane de urmăritori de pe Instagram. Fotografia a fost apreciată copias de fanii superstarului, iar în 2 ore a adunat peste 7 milioane de like-uri. 

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă dificilă, Cristiano Ronaldo a marcat în primele două meciuri de când fiul său a încetat din viață la naștere, 1-3 cu Arsenal, și 1-1 cu Chelsea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!