Virale

Cel mai violent cartel de traficanti din Columbia a innebunit! Vrea neaparat sa omoare acest caine

Motivul e incredibil. Ofera 70.000 de dolari cui omoara cainele.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Iulie 2018, 13:19
Data actualizarii: Luni 30 Iulie 2018, 13:20

Traficantii ce fac parte din cartelul Urabeños sunt cunoscuti ca cei mai violenti din Columbia, patria drogurilor. Acestia sunt factiunea ramasa din fosta gherila paramilitara ce a terorizat tara decenii la rand.

Fostii rebeli s-au reorientat spre traficul de droguri, insa recent intreaga retea a fost destabilizata de ... un caine! Pare o gluma insa realitatea bate filmul!

Sombra este o femela ciobanesc german ce a ajutat in ultimele luni la capturarea a 10 tone de cocaina, 245 de traficanti de droguri si chiar pe liderul gruparii Urabeños, Dario Usuga, poreclit Otoniel.

Acesta si-a anuntat toti interlopii ca ofera 70.000 de dolari celui care i-a dat afacerea peste cap si a ajutat la prinderea unui numar impresionant de traficanti de droguri.

Intre timp, Sombra, in traducere "umbra", un caine politist specializat in descoperirea de droguri, a fost mutata in alt oras, fiind pusa sa lucreze pe aeroportul din Bogota pentru a scapa de amenintarea traficantilor presati de seful lor sa omoare patrupedul.

Cateaua a ajuns un adevarat simbol al luptei impotriva drogurilor in Columbia, iar Politia face toate eforturile pentru ca aceasta sa nu fie asasinata.

Modifică setările cookies