Zmarandescu si-a amintit de momentele in care l-a urmarit pe hotul masinii lui Becali: "Cand n-a mai putut sa fuga, a scos un briceag lung"

Zmarandescu si-a amintit de momentele in care l-a urmarit pe hotul masinii lui Becali: "Cand n-a mai putut sa fuga, a scos un briceag lung"

Catalin Zmarandescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, a detaliat scenele petrecute in noaptea cand hotii au furat masina patronului de la FCSB. 

In 2009, Catalin Zmarandescu a fost implicat in scandalul schestrarii persoanelor care i-au furat masina lui Gigi Becali. Dupa, el a ajuns sa ispaseasca o pedeapsa de 3 ani de inchisoare cu suspendare, fiind inchis la vremea respectiva 29 de zile.

In "Dosarul Sechestrarii de persoane" Becali a fost condamnat 3 ani de inchisoare cu suspendare si 8 ani cu spreaveghere. Latifundiarul din Pipera a fost achitat in 19 octombrie 2011 de 3 judecatori ICCJ, el fiid acuzat doar ca le-a ordonat bodyguarzilor sa ii prinda pe cei care au furat masina. Insa, procurorul a demonstrat ca daca acel dosar ar fi fost achitat, toate persoanele care au bodyguarzi ar avea impresia ca pot sa isi faca dreptate singure si sa incalce legea. 

Catalin Zmarandescu a rememorat pas cu pas momentele cand i-a urmarit pe hotii masinii lui Becali. 

"Din informatii stiam cine a furat masina. Ne-am dus dupa ei si a fost acea tamponare nefericita din intersectia Dorobanti cu Stefan cel Mare. Toata lumea a spus ca am intrat in ei intentionat. N-a fost nimic intentionat, li s-a oprit masina furata care era pusa pe modul de condus Direct. Li s-a oprit in mijlocul intersectiei. Noi veneam din spate, conducea un nepot al lui Gigi, n-am reusit sa-i mai evitam. Dupa impact, au tasnit ca iepurii din masina. Eu m-am dus dupa ala care a furat masina.

Am alergat catre Piata Victoriei si l-am prins aproape de pasaj. Nu vrei sa stii cum fugea prin gradinitele din fata blocurilor de pe bulevard! Eu ma gandeam: „Daca il scap pe asta, toata lumea spune ca sunt un prost!”. Am alergat de am zis ca mor, ba, omule! Nu stiu cum a fugit asa, ca era mic si gras.

 La un moment dat, cand n-a mai putut sa fuga, a bagat mana in buzunar si a scos un briceag lung. Trebuia sa-l desfaca. Atunci, am pus mana pe mana lui, i-am blocat-o si i-am dat un dos de palma. Asta a fost toata bataia lui, a recunoscut si el.

Ce s-a intamplat in alte parti cu ceilalti din masina hotilor nu e treaba mea si nu stiu. La bar, la Pipera, au venit singuri, de buna voie. Eu eram langa cel care furase masina si care ne-a dus unde ascunsesera masina, in spatele Circului. Era deja cu numere de Austria, pregatita sa plece in Bulgaria.

Nu trecuse o zi de la furt. A zis ca vrea sa vorbeasca cu domnul Becali. A vorbit de pe telefonul nepotului cu nea Gigi si i-a zis ca vrea sa discute cu el, ca nu vrea sa-i faca plangere. 'Nu vreau sa ajung la puscarie ca mai am coada!' Am mers la bar, au stat, au baut si au facut caterinca cu nea Gigi. La plecare le-a dat si bani de taxi. Asta e in mare", a spus omul care in trecut ii asigura paza lui Gigi Becali. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Raed Arafat, îngrijorat că românii au renunțat la mască în autobuze și tramvaie. „Nimeni nu îndrăzneşte să le spună”
BRAT
Modifică setările cookies