Marius Sumudica i-a multumit public lui Gigi Becali pentru ajutorul acordat familiei sale! Ce a declarat antrenorul: "In 10 minute era acasa la mine!"

Gigi Becali Marius Sumudica Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Noiembrie 2020, 17:43
Data actualizarii: Luni 23 Noiembrie 2020, 18:00

Gigi Becali nu a ramas indiferent in momentul in care a auzit ca familia lui Sumudica a fost diagnosticata cu noul coronavirus. 

Patronul de la FCSB a mers personal acasa la Marius Sumudica si a adus toate medicamentele necesare pentru ca familia lui sa se faca bine.El s-a interesat zilnic de situatia familiei lui Sumudica, iar antrenorul lui Gaziantep a ramas surprins de gestul facut de catre Becali. 

"Ii transmit toate cele bune lui Gigi Becali, mi-a ajutat familia in momentul respectiv. Familia mea e extraordinar, nici nu a trebuit sa ii dau telefon, in 10 minute era la mine acasa. S-a dus acolo fara masca, cu medicamente, cu totul.

Sotia, fata mea, au ramas masca de cum se poate comporta un om. E incredibil ce face pentru oamenii aia. Si Danut Coman a zis acelasi lucru: 'Fara medicamentele de la Gigi, nu stiu daca ma faceam bine'.", a declarat Marius Sumudica pentru Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!