Neymar Brazilia Sophia Barclay Virale

Bomba momentului vine din Brazilia! O influenceriță a dezvăluit că Neymar a întreținut relații sexuale cu un bărbat 

Neymar este din nou în centrul atenției, de această dată tot cu un scandal.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2023, 16:46
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2023, 16:46

Superstarul brazilian a fost implicat în numeroase scandaluri de-a lungul timpului, iar de această dată se află din nou în centrul unui nou conflict. O cunoscută influenceriță din Brazilia a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că fotbalistul lui Paris Saint-Germain ar fi făcut sex cu un alt brazilian celebru în timpul unei petreceri pe care a organizat-o chiar el, pe perioada pandemiei de coronavirus. 

Dezvăluiri șocante despre Neymar 

Sophia Barclay a fost cea care a rupt tăcerea în cadrul emisiunii numite 'Chupim'. Influencerița a povestit că Neymar a întreținut relații sexuale cu un bărbat la petrecerea clandestină pe care chiar el a organizat-o în timpul pandemiei. Tânăra a oferit chiar și detalii. 

„Cei doi au făcut sex. Atunci ne-am dus și noi la mijloc, eu și încă o fată și s-au sărutat, cu toții. Nu au existat limite”, a spus aceasta citată de marca.com

Pentru a nu exista probe, Neymar i-ar fi obligat pe toți invitații să își lase telefoanele într-o cameră separată, în custodia persoanelor de încredere ale brazilianului. Mai mult, invitații trebuiau să semneze și un acord de confidențialitate, pe care însă Sophya Barclay a ales să nu îl semneze. 

Conform sursei citate, cel cu care Neymar ar fi întreținut relații sexuale se numește Pedro Scooby și este un tânăr surfer brazilian, care este cunoscut. Bărbatul a participat și la ediția din sezonul trecut de la Big Brother Brazilia.   

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!