Neymar Al-Nassr Cristiano Ronaldo Japonia PSG Franta

VIDEO Neymar revine pe teren! Când este așteptat să joace primul meci după accidentare

Starul brazilian se află cu Paris Saint-Germain în turneul din Asia.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iulie 2023, 10:16
Data actualizarii: Marti 25 Iulie 2023, 10:18

Fotbalistul brazilian Neymar, operat în luna martie, s-a antrenat din nou cu intensitate luni în Japonia şi nu este exclus să joace din nou pentru PSG în turneul din Asia, poate chiar în meciul de marţi cu formaţia saudită Al-Nassr, scrie L'Equipe.

Ultimele două antrenamente efectuate de Neymar, duminică şi luni, sugerează că brazilianul ar putea juca din nou până la finalul acestui turneu asiatic, ceea ce era destul de greu de crezut când el a reluat pregătirea pe 10 iulie.

Brazilianul s-a antrenat luni în fața a 3.000 de fani japonezi

Luni, în faţa a aproape 3.000 de fani japonezi, brazilianul s-a antrenat intens, cum s-a întâmplat şi cu o zi înainte, şi nu a ezitat să lovească mingea cu piciorul drept, operat în martie. 

El a dat dovadă de o anumită agilitate la o serie de lovituri libere la sfârşitul sesiunii, când, lipsit de şansă, a lovit de trei ori bara.

Ar putea juca împotriva lui Cristiano Ronaldo

Marţi, contra lui Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, la primul meci al lui PSG în turneul din Asia, Neymar ar putea fi folosit câteva minute, chiar dacă această opţiune ar fi riscantă. 

Atacantul a reluat doar săptămâna trecută antrenamentul colectiv şi rămâne un fotbalist cu un fizic fragil, ce ar putea suferi o accidentare musculară dacă ar juca din nou prea devreme.

Agerpres

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!