Mexic Joselyn Cano Kim Kardashian Virale

Asta e cea mai PERICULOASA operatie estetica! Drama fotomodelului care a exagerat cu DIMENSIUNILE. I se spunea "Kim Kardashian"

Joselyn Cano e o tanara de 29 de ani din Mexic care a decedat in urma unei interventii chirurgicale de modificare a formelor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Decembrie 2020, 12:05
Data actualizarii: Sambata 19 Decembrie 2020, 12:08

Operatiile estetice sunt la moda in randul fotomodelelor, insa ce e prea mult poate dauna grav sanatatii si poate cauza chiar decesul. Din pacate s-a intamplat acest lucru cu una dintre divele Instagramului, Joselyn reusind sa adune peste 13 milioane de admiratori.

Pentru ca i se spunea "Kim Kardashian a Mexicului", Joselyn se mandrea cu posteriorul sau si voia sa-l duca la perfectiune, motiv pentru care a suferit mai multe operatii de marire a dimensiunilor. Ultima dintre acestea, facuta la inceputul lunii decembrie in Columbia, i-a fost insa fatala din cauza unor complicatii. 

De altfel, doctorii esteticieni avertizeaza ca acest tip de interventie (in care se indeparteaza grasimea din alte parti ale corpului si se injecteaza in fese) este una extrem de periculoasa. Conform medicilor care s-au ocupat de Joselyn, aceasta a suferit leziuni ale vaselor de sange, care au provocat un accident vascular cerebral.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies