anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf Corina Caciuc Laurentiu Reghecampf Universitatea Craiova Virale

GALERIE FOTO Anamaria Prodan, mesaj cu dedicație pentru Reghecampf chiar de Valentine's Day: „Puțini știu să facă asta!” 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 20:43
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 20:59

Pe 7 februarie, trebuia să aibă loc prima înfățișare a divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Însă impresarul FIFA a anunțat că procesul a fost amânat. După ce a făcut mai multe dezvăluire despre trecutul Corinei Caciuc, actuala iubită a antrenorului Universității Craiova, Anamaria Prodan nu l-a iertat nici pe fostul ei șot. 

Chiar pe 14 februarie, de Valentine's Day, impresarul a postat o fotografie pe contul oficial de Instagram, în care a avut un mesaj subliminal pentru Laurențiu Reghecampf. 

„Happy Valentine's Day! Mai toată lumea știe să iubească, însă puțini sunt cei care știu cum să rămână îndrăgostiți toată viața de aceeași persoană”, este mesajul postat de Anamaria Prodan pe rețeaua de socializare. 

În aceeași zi, Laureunțiu Reghecampf a avut derby-ul Craiovei cu echipa sa, în care s-a duelat cu clubul patronat de Adrian Mititelu. 

Reghecampf, dat de gol de Anamaria Prodan

Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că a fost mințită de Laurențiu Reghecampf în vara lui 2021, când antrenorul îi mărturisea că va merge în Grecia pentru un pelerinaj, dar în schimb și-a petrecut vacanța cu Corina Caciuc, după spusele fostei soții.

„Să ajungi să-ți folosești copilul cel mare să te poți ascunde prin taverne în Grecia și să-ți minți familia că ești la rugăciune la biserici … ești jalnic. Dumnezeu are grijă de tine! Ca să ajungi să intri în biserică să sărbătorești 15 ani de căsnicie cu cununa pe cap în fața altarului și, la 5 zile, să sustragi tot din casă, să fugi la amantă, care te umilește constant este cumplit pentru oricine!

Respectul meu, al copiilor și al familiei mele pentru Reghecampf este minus infinit! Ceea ce nu a înțeles Reghecampf este că atunci când pierzi respectul tuturor ești 0 barat”, a precizat Anamaria Prodan pentru Click.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!