Kim Jong Un Virale

Absolut INCREDIBIL! Ce stiu nord-coreenii ca se intampla cu dictatorul Kim Jong Un

Mai multe surse de presa din Asia au anuntat ca dictatorul nord-coreean fie a murit, fie se afla in stare grava dupa o operatie esuata pe cord.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Aprilie 2020, 20:27
Data actualizarii: Marti 28 Aprilie 2020, 20:31

In Coreea de Nord se stiu insa si mai putine despre starea de sanatate a liderului comunist! Oamenii habar n-au ca presedintele e dat disparut! 

Doua surse Reuters din Coreea de Sud au incercat sa ia legatura cu apropiati din partea comunista a peninsulei. Cetatenii din Nordul comunist nu stiau ca dictaorul n-a avut nicio aparitie publica de doua saptamani, desi informatia a fost confirmata de institutii mari de presa din lumea lubera! Mai mult, personanele contactate au inchis telefonul imediat dupa ce numele lui Kim Jong Un a fost adus in discutie. Informatia da nastere altor scenarii referitoare la realitatea care le-a fost de fapt prezentata nord-coreenilor in ultimele zile, dupa ce Kim ar fi suferit interventia esuata pe cord.

Situatia medicala a lui Kim e secret de stat in Coreea de Nord, iar speculatiile in legatura cu sanatatea lui sau a celorlalti lideri comunisti pot aduce condamnari la inchisoare pentru tradare.

Absenta lui Kim pe 15 aprilie de la omagierea bunicului sau, Kim Il Sung, e una fara precedent. Acest detaliu i-a facut atat pe americani, cat si pe vecinii din Sud sa intre la banuieli in privinta starii de sanatate a lui Kim Jong Un, despre care s-a aflat ulterior ca ar fi fost victima unei operatii care nu i-a putut rezolva problemele cardiace cu care se confrunta de ani buni.

Modifică setările cookies