GALERIE FOTO A recunoscut că a hărțuit mai mulți fotbaliști după ce s-a culcat cu Mason Mount! Detalii de la procesul influenceriței 

Mason Mount ben chilwell Orla Melissa Sloan Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Mai 2023, 09:46
Data actualizarii: Joi 25 Mai 2023, 09:46

Un star de pe rețelele sociale a admis că a hărțuit mai mulți fotbaliști din Anglia. 

Orla Melissa Sloan (21 ani), care s-a autointitulat „Devil Baby”, a admis că a hărțuit mai mulți jucători din Premier League în fața judecătorilor de la Westminster Magistrates. Tânăra a primit o cauțiune necondiționată după ce a pledat vinovată în două acuzații de urmărire și una de hărțuire fără violență, scrie talksport.com

Tribunalul a fost informat că tânăra, care are 81.000 de urmăritori pe rețelele sociale și activează în special pe TikTok, s-a culcat cu Mason Mount (24 ani), după ce cei doi s-au întâlnit la o petrecere în noiembrie 2020, acasă la Ben Chilwell. 

Cei doi au păstrat legătura pentru câteva luni, însă jucătorul lui Chelsea a decis să „încheie totul”, convins că nu poate progresa. De atunci, din iunie 2022 până în octombrie, tânăra a început să îl urmărească, iar din septembrie până în octombrie l-a „ochit” și pe fostul coleg al lui Mount, Gilmour. 

O tânără a recunoscut că a hărțuit fotbaliști 

În acea perioadă, Orla Melissa Sloan l-a hărțuit și pe Chilwell timp de câteva zile. Procurorul Jason Seetal a declarat că fata a folosit nu mai puțin de 21 de numere de telefon diferite pentru a-l căuta pe Mount, în timp ce i-a trimis acestuia și poze în care apare alături de alte femei. 

Printre mesajele pe care i le-a trimis fotbalistului aceasta recunoștea, după ce a plătit 13 lire pentru un nou număr: „Nu îmi mai iau mâncare ca să îmi cumpăr mai multe numere, voi fi mai rapidă decât tine”. 

Într-o declarație făcută în fața justiției Mason Mount susține: „Domnișoara Sloan știe unde locuiesc și unde mă antrenez. Mă îngrijorez că dacă nu poate lua legătura cu mine ar putea să apară la baza de antrenament”. 

Gilmour a oferit și el o declarație, dezvăluind că mesajele primite de la Sloan au avut un mare impact după ce a plecat de pe Stamford Bridge: „Nu am putut să dorm și a fost nevoie să iau somnifere. A avut un efect negativ asupra prestațiilor mele și asupra vieții profesionale. Faptul că eram într-un oraș nou, fără prieteni și familie, e cu adevărat supărător”. 

În cazul celui din urmă, care i-a transmis fetei că nu își dorește să continue să vorbească cu ea, deși inițial au conversat o perioadă, Sloan i-ar fi spus chiar că ar fi rămas însărcinată, însă în sala de judecată situația a fost prezentată ca fiind una de „ficțiune”. Sentința în cazul tinerei va veni pe 20 iunie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!