FOTO "Îmi transmit că sunt terminată". Hărțuită și jignită pe rețelele sociale, campioana mondială din Ucraina, Daria Bilodid, a răbufnit! 

Daria Bilodid Razboi ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 20:19
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 20:47

Are 21 de ani, nu s-a ferit să scrie "fără perdea" pe Instagram, iar acum a devenit ținta unei cascade de insulte. Frumoasa din Ucraina nu a mai rezistat și a vorbit despre tratamentul recepționat în mediul virtual.

Născută la Kiev, pe 10 octombrie 2000, Daria Bilodid e dublă campioană mondială la judo, categoria 48 kg, unde concura celebra Alina Dumitru. Daria e un fenomen în sportul pe tatami, iar la Tokyo a urcat pe treapta a treia a podiumului.

Constantă și considerată o dominatoare a categoriei sale, sportiva din Ucraina e o tipă cu personalitate care și-a expus pe rețele sociale toate gândurile de când Vladimir Putin a ordonat ca Rusia să atace țara care în care impresionează și pe plan sportiv. 

Daria Bilodid a devenit însă rapid ținta unor atacuri repetate ale urmăritorilor ei de pe rețele sociale. Hărțuită în cel mai josnic mod, judoka născută în Kiev n-a mai rezistat și și-a spus toate ofurile. 

Daria Bilodid: "Îmi scriu sportivi ruși'

Bilodid a vorbit pe larg despre tratamentul care i se aplică. „Îmi transmit lucruri groaznice zi de zi. Că sunt terminată! Îmi scriu multe lucruri urâte! Mai mult, îmi scriu sportivi ruşi. E atât de ridicol încât îşi permit să mă insulte. Aceştia sunt doar oameni zombificaţi, care cred în ceea ce le varsă (n.r. - propaganda rusă) în urechi şi astfel şi ei varsă la rândul lor această mizerie. Este mai bine să tacă decât să reverse aceste lucruri asupra oamenilor care se luptă şi care vor ca totul să fie bine în ţara lor.

La unele comentarii am răspuns fără să jignesc. Când îţi scriu minciuni, vrei să demonstrezi că nu e aşa, că ţara lor a invadat Ucraina. Vreau să le deschid ochii oamenilor, pentru că ei nu cred că Rusia a atacat Ucraina. Nu înţeleg cum funcţionează acest sistem de propagandă pentru ei, cum oamenii au fost zombi ani în șir.

Daria Bilodid, exasperată de tirul de jigniri

Aş dori să arăt cu aceste postări, cu aceste răspunsuri şi poveşti cum este cu adevărat aici, cum mor oamenii aici, cum mor copii, cum sunt distruse case şi oraşe.

Dar toate acestea sunt inutile, au propria lor opinie de neînţeles, care este foarte diferită de opinia lumii întregi şi a noastră. De aceea am încetat să mai răspund. E treaba lor! Acum vor sta fără Instagram (n.r. - Rusia a interzis Instagram-ul), se vor uita la televizor şi vor crede în toate aceste prostii”, a declarat Daria Bilodid, conform sport.ua.

  • 17 ani e vârsta la care Daria a devenit prima dată campioană mondială la cat.48 kg
  • Ucraineanca e cea mai tânără campioană mondială din judo
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!