Virale

A fost acuzată că l-a înșelat de trei ori într-un an pe fotbalist, acum a rupt tăcerea! Ce a spus după ce a fost filmată cu un pilot din Formula 1 

Margarida Corceiro și Joao Felix (23 ani) formau un cuplu din iulie 2019, însă ultimul an a fost unul tensionat pentru cei doi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Iunie 2023, 22:29
Data actualizarii: Duminica 04 Iunie 2023, 22:29

Margarida este cunoscută drept Magui și este model și actriță din Portugalia. Tânăra a fost acuzată de trei ori în ultimul an că l-a înșelat pe fotbalistul lui Atletico Madrid, fiind surprinsă în ipostaze extrem de apropiate întâi cu Pedro Porro, un jucător de la Sporting Lisabona, iar recent cu Lando Norris, pilotul McLaren.

Mai mult, s-a scris și că tânăra ar avea o legătură cu Neymar în urmă cu câteva luni, însă nimic nu a fost oficializat. Magui a fost acuzată de trei ori de infidelitate, iar acum a decis să pună capăt speculațiilor, făcând o dezvăluire neașteptată. 

Magui Corceiro a spus tot despre relația cu Joao Felix

Actrița a recunoscut după luni bune de acuzații că ea și cel mai scump transfer din istoria lui Atletico Madrid nu mai formează un cuplu de ceva timp. 

„Joao și cu mine am împărțit reușite de-a lungul unor ani, într-o fază de schimbare, creștere și învățare. Fără să fim împreună ca cuplu de ceva timp deja, am norocul de a fi parte din viața lui. 

Vă mulțumim pentru toate mesajele primite din partea celor care chiar se preocupă pentru noi. Suntem bine, fericiți și prieteni, așa cum am fost întotdeauna”, a scris Magui pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!