(P) Cele mai bune cote la pariuri pentru Euro 2020

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Mai 2021, 16:31
Data actualizarii: Vineri 28 Mai 2021, 16:55

Turneul final al Campionatului European de fotbal poate fi o „mină de aur” pentru pariorii pricepuți. 

Un parior bun nu are doar cunoștințe temeinice despre sportul pe care joacă, ci știe și să își maximizeze profitul.

Un raport optim între miză și câștig se obține pariind pe cele mai bune cote. Trebuie spus din start că acestea sunt oferite de agențiile serioase. Îți recomandăm să accesezi site-ul comunității pariorilor online din România ca să vezi care sunt agențiile recomandate pentru cote Euro 2020.

E imposibil ca o agenție de pariuri sportive să aibă cele mai mari cote pentru toate piețele, de aceea este foarte important să ai conturi deschise la cât mai mulți operatori. Pentru a fi mai simplu de înțeles, luăm drept exemplu meciul inaugural de la turneul final, Turcia vs Italia, care se joacă pe 11 iunie, pe Stadio Olimpico din Roma.

În momentul scrierii acestor rânduri, cele mai mari cote pentru piața 1X2 sunt pe Unibet (7.80 - victorie Turcia, 3.65 - X, 1.57 - victorie Italia), agenția la care pariază cei mai mulți români și care are cea mai performantă platformă de streaming video live. 

Cote foarte bune pentru această piață poate avea și Betano, în ziua meciului, grație ofertei „Marjă 0”, prin care operatorul renunță la marja de profit. O altă ofertă promoțională, care te ajută să ai profit, este „Avans 2 goluri”. Apropo de Betano, această agenție are cea mai mare cotă pentru selecția „peste 2.5 goluri” (2.20).

La Sportingbet, am găsit cea mai bună cotă pentru selecția „ambele echipe să înscrie” (2.15). Acest operator nu percepe nicio taxă la depunere sau la retrageri și are o secțiune specială de statistici pentru turneul final al Campionatului European de fotbal.

Dacă vrei un pariu combinat între rezultatul meciului și total goluri, atunci cel mai potrivit operator este Winmasters. De exemplu, selecția „Italia câștigă și peste 2.5 goluri” are cota 2.75, mai bună decât în alte părți. Agenția amintită va avea multe oferte promoționale speciale pentru competiția în care se întâlnesc cele mai bune naționale de fotbal de pe continent.

Cotele fluctuează natural

Betfair excelează și ea pe unele piețe, cum ar fi pauză/final. De pildă, selecția „Italia/Italia” are cota 2.20. O particularitate a acestui operator este că poți opta și pentru platforma de Betting Exchange, unde cotele fluctuează natural, fiind influențate strict de biletele puse de pariori. La PublicWin se găsesc de obicei cote mai bune pentru pariurile pe cornere, dar și pentru liniile asiatice. 

La rândul ei, Superbet este recomandată pentru pariurile pe cartonașe galbene. Dacă vrei să joci acolo, nu ai nevoie de card de credit sau de alt instrument electronic, pentru că poți alimenta contul cu cash, în agențiile stradale.

În concluzie, dacă în urma analizei unui meci identifici o selecție cu șanse mari de a fi câștigătoare, este bine să pariezi pe ea la agenția care oferă cea mai bună cotă. Desigur, poate fi costisitor să deschizi conturi la zece case de pariuri online, dar este bine să te înregistrezi măcar pe platformele din Top 5. Avantajele sunt mai mari decât investiția.

ONJN NR. 1773/29.09.2017

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!