Greipel il invinge in sfarsit pe Kittel, Nibali ramane in galben! Ce s-a intamplat in etapa a 6-a a Turului Frantei

Greipel il invinge in sfarsit pe Kittel, Nibali ramane in galben! Ce s-a intamplat in etapa a 6-a a Turului Frantei

Andre Greipel a castigat cea de-a 6-a etapa a Turului Frantei, in timp ce Vicenzo Nibali a reusit sa-si pastreze tricoul galben.

Etapa cu numarul sase din Le Tour, care s-a intins pe 194 de kilometri, intre Arras si Reims, a fost castigata de germanul Andre Greipel (Lotto Belisol), cel care a sosit la finish dupa 4 ore, 11 minute si 39 de secunde.

Greipel a reusit prima victorie din actuala editie a Turului Frantei dupa ce i-a devansat pe principalii contracandidati, Alexandr Kristoff, Peter Sagan si Marcel Kittel.

Sosit cu plutonul, ca si principalii urmaritori din clasamentul general, italianul Vicenzo Nibali (Astana) continua sa fie "tricoul galben", acesta avand un avans de doua secunde fata de coechipierul Fuglsang, la 44 de Peter Sagan (Canondale) si la 50 de Michal Kwiatkowski (Omega-Pharma).

De asemenea, etapa de astazi a consemnat inca doua abandonuri, Xabier Zandio (Sky) si Jesus Fernandez (Saxo-Tinkoff) parasind cursa din cauza unei cazaturi dure.

Ordinea sosirii la finishul de la Reims a fost: Greipel, Kristoff, Dumoulin, Renshaw, Peter Sagan, Romain Feillu, Tom Veelers, Bryan Coquard.

In etapa de maine, rutierii vor parcurge 234,5 kilometri, cu destinatia Nancy.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies