Debut teribil de Le Tour: Valverde si-a rupt piciorul, Geraint Thomas a scos cel mai bun timp pe o ploaie grea la Dusseldorf

Debut teribil de Le Tour: Valverde si-a rupt piciorul, Geraint Thomas a scos cel mai bun timp pe o ploaie grea la Dusseldorf

Rutierul britanic Geraint Thomas s-a impus in prima etapa a Turului Frantei, care a plecat in acest an din Germania, de la Dusseldorf. Prima etapa a constat intr-un contratimp de 14 kilometri.

Desfasurata pe o ploaie grea, cursa plecata de la Dusseldorf a fost marcata de un incident grav. Alejandro Valverde, unul dintre cei mai importanti rutieri ai Turului, de la Movistar, a abandonat. Valverde si-a rupt piciorul dupa ce rotile i-au fugit pe asfaltul ud si ciclistul s-a izbit de un gard metalic.

Cel mai bun timp, 16 minute si 4 secunde, a fost obtinut de Geraint Thomas, britanicul fiind secondat de Stefan Kung (BMC). Pe locul trei a sosit Vasil Kiryienka, coechipier cu Geraint Thomas la Sky.

De altfel, Sky a avut 4 rutieri in primii 10 sositi, cu britanicul Chris Froome, campionul en-titre, venit la 12 secunde in spatele lui Geraint Thomas.

"Este un sentiment extraordinar, este cel mai frumos lucru sa castigi o etapa in Le Tour", a spus Geraint Thomas la finalul etapei.

Duminica, in etapa a doua a Turului, rutierii vor parcurge distanta dintre Dusseldorf (Germania) si Liege (Belgia).VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT