Vestiarul Barcelonei a VOTAT! Fotbalistul cerut de Messi, Suarez & Co sefilor in urmatoarea perioada de transferuri costa 150+ milioane
Miercuri 29 Noiembrie 2017, 14:41

Vestiarul Barcelonei a VOTAT! Fotbalistul cerut de Messi, Suarez & Co sefilor in urmatoarea perioada de transferuri costa 150+ milioane

Jucatorii Barcelonei cer conducerii intarirea echipei cu un fotbalist care poate face diferenta in orice moment, la orice nivel.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Prima repriza a meciului Barcelonei de la Valencia a aratat o echipa puternica, insa la finalul partidei specialistii, fanii si chiar jucatorii au remarcat nevoia unui fotbalist precum Neymar ori Ousmane Dembele, scrie cotidianul catalan Sport.

Potrivit sursei citate, fotbalistii Barcei au cazut de acord, dupa un vot unanim, si asupra jucatorului pe care doresc sa-l aiba alaturi!

Sport Catalunya scrie ca fotbalistii, in frunte cu Suarez si Paulinho, au cerut transferul lui Philippe Coutinho, mijlocasul lui Liverpool, pe care Barca a incercat sa-l cumpere si in vara.

Si Suarez, si Paulinho il cunosc foarte bine pe Coutinho, primul jucand pentru o perioada alaturi de acesta la Liverpool, in timp ce al doilea ii este prieten de la echipa nationala.

Astfel, fotbalistii au transmis conducerii acest lucru si spera ca sefii sa reuseasca achizitionarea lui Coutinho in ianuarie.

In vara, Barcelona a oferit aproximativ 100 de milioane pentru Coutinho, dar Liverpool a declinat ferm oferta, cerand cel putin 150 milioane!România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT