Cluburile s-au inteles in sfarsit! Dembele, tot mai aproape de Barcelona!

Cluburile s-au inteles in sfarsit! Dembele, tot mai aproape de Barcelona!

Dembele este tot mai aproape de Barcelona dupa o noua runda de negocieri cu Dortmund.

Jurnalistii catalani de la Mundo Deportivo spun ca in ultimele ore cele doua cluburi s-au pus de acord, dorinta atacantului fiind aceea de a juca pe Camp Nou. Secretarul lui Dortmund, Michael Zorc, a recunoscut zilele trecute ca echipa germana este pregatita sa se desparta de Dembele, dar cu conditia de a incasa 130 de milioane de euro, inclusiv bonusurile in functie de anumite performante. Clubul catalan continua sa lucreze cu discretie si fara a oferi prea multe detalii cu privire la negocieri.

Directorul general al Borussiei Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a recunoscut ca Dembele se gandeste intens la a juca pentru Barcelona. "Este un pusti de 20 de ani, nu este matur. Nu ar face asta pentru nicio alta echipa din lume. Barca este foarte speciala pentru el. Deja ne-a spus ca i-ar placea sa mearga la Barca la un moment dat, dar stia ca este competite mare cu Neymar, Suarez si Messi. I-am spus ca am accepta, dar numai peste un an", a spus acesta. 

Presa catalana adauga ca Dembele este o tinta veche a lui Robert Fernandez, secretar tehnic al Barcelonei, care este placut impresionat de talentul, echilibrul si versatilitatea jucatorului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Deputații au votat majorarea alocațiilor copiilor în raport cu rata inflației, și nu cu 20 %
BRAT
Modifică setările cookies