Transferul care a declansat nebunia! Yaya Toure s-a intors dupa 12 ani la o fosta formatie si a fost primit de mii de oameni. Cu cine a semnat la 35 de ani

yaya toure Grecia Manchester City olympiakos Transfer Market Transferul care a declansat nebunia! Yaya Toure s-a intors dupa 12 ani la o fosta formatie si a fost primit de mii de oameni. Cu cine a semnat la 35 de ani
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Septembrie 2018, 11:45
Data actualizarii: Luni 03 Septembrie 2018, 11:50

Mijlocasul ivorian Yaya Toure, fost campion al Angliei cu Manchester City, s-a intors in campionatul Greciei, la Olympiakos.

Yaya Toure a revenit la Olympiakos dupa 12 ani! Ajuns la 35 de ani, mijlocasul ivorian a acceptat provocarea de a juca din nou in campionatul Greciei, dupa ce s-a despartit de Manchester City in urma cu aproximativ doua luni.

Toure a fost primit la Pireu de cateva mii de fani "inarmati" cu torte, esarfe si fulare.

Olympiakos l-a transferat pe Toure in incercarea de a reveni la conducerea fotbalului grec, pe care l-a dominat in ultimele doua decenii. In sezonul trecut, formatia s-a clasat pe locul 3, dupa AEK Atena si PAOK Salonic.

Yaya Toure a mai jucat la Olympiakos intre 2005 si 2006, fiind apoi transferat de AS Monaco. Dupa un singur sezon si la Monaco, el a fost cumparat de Barcelona.

101 selectii si 19 goluri are Yaya Toure la nationala Coastei de Fildes.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!