Top 10 cele mai scumpe transferuri ale verii in Europa! Starurile aduse pana acum de Real, Barca, Juve si Liverpool

Top 10 cele mai scumpe transferuri ale verii in Europa! Starurile aduse pana acum de Real, Barca, Juve si Liverpool

Pana la un transfer cu adevarat rasunator, cluburile de top ale Europei si-au intarit loturile in aceasta vara cu nume importante aduse pe sume mai mici.

Pogba este tinta de 100 de milioane de euro a mai multor cluburi din Europa. Pana ca mutarea starului lui Juventus sa se realizeze, Real, Barca, Liverpool, Manchester United, Inter Milano si Atletico Madrid au cheltuit responsabil.

Juventus a platit cel mai mult pentru un transfer pana acum in aceasta vara in Europa. 32 de milioane de euro a costat aducerea lui Dybala de la Palermo.

Pe locul 2 in topul celor mai scumpe transferuri ale verii este Danilo, cumparat de Real Madrid de la Porto pentru 31.5 milioane de euro.

Liverpool detine recordul celui mai scump transfer al verii in Anglia. Firmino a devenit al doilea cel mai scump transfer din istoria lui Liverpool, dupa ce cormoranii au platit 30 de milioane de euro lui Hoffenheim pentru el.

Inter a dat tot 30 de milioane de euro pentru Kondogbia de la Monaco, iar Manchester United a platit 27.5 milioane de euro pentru Depay.

Vedeti mai jos topul celo mai scumpe 10 transferuri din Europa in aceasta vara.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Unde ne putem vaccina împotriva Covid-19. Guvernul anunță noi centre în locații accesibile
BRAT
Modifică setările cookies