FC Basel Fabian Schar Liga Campionilor Transfer Market

Steaua-Basel poate fi DECISIV pentru el! Juventus, Arsenal si Napoli vin la Bucuresti pentru un fundas! Ce suma sunt gata sa puna 'la bataie'

►LK Giurgiu "Te trec apele!", sambata 21:30 si CHICA-GO, GHITA! sambata 1:30 AM in direct la Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Octombrie 2013, 09:50
Data actualizarii: Miercuri 09 Octombrie 2013, 09:48

Basel a avut un an 2013 fantastic, reusind sa prinda semi-finalele Europa League, dar si o calificare la 'masa bogatilor', in grupele Ligii, acolo unde isi disputa locul in primavara europeana cu Chelsea, Schalke si Steaua.

Iar roadele muncii lui Murat Yakin sunt aproape de a fi culese, noteaza Tuttosport, care scrie ca elvetienii sunt gata sa faca cel putin un transfer tare in urmatoarea perioada de transferuri sau cel tarziu in vara viitoare.

Potrivit acestora, pe langa Yann Sommer si Mohamed Salah, fotbalisti monitorizati atent de Fiorentina si Arsenal, fundasul Fabian Schar este si el urmarit atent, iar 3 cluburi mari ale Europei sunt gata sa intre in licitatie pentru a-si asigura serviciile lui.

In varsta de 21 de ani, Schar a impresionat la Basel, unde este om de baza, si este considerat unul dintre cei mai buni tineri fotbalisti din "Tara Cantoanelor".

Acesta este urmarit indeaproape de scouterii lui Juventus si Napoli, dar si de Arsene Wenger, cel care pare sa fie tot mai interesat de piata elvetiana.

In acest moment, fundasul este cotat la circa 6.5 milioane de euro, dar campioana Elvetiei ar vrea cel putin 10 milioane de euro in schimbul sau.

Modifică setările cookies