Atletico Madrid Diego Costa CM 2014

Favoritele la CM 2014 se bat pe un jucator! Omul care i-a depasit pe Cristiano Ronaldo si Messi e chemat sa faca echipa perfecta:

► Ei cu chinul, noi cu check-in-ul! Premiera in Romania! Primul TALK SHOW LIVE pe Facebook, vineri 21:00!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Octombrie 2013, 08:57
Data actualizarii: Miercuri 09 Octombrie 2013, 09:02

Diego Costa este in acest moment cel mai curtat atacant din fotbal - nu de alte echipe de club, perioada de transferuri urmand sa inceapa abia la iarna, ci de doua nationale! Atacantul lui Atletico Madrid este dorit in nationalele Spaniei si Braziliei, echipele considerate favorite pentru turneul final de anul viitor!

Federatia Spaniola le-a cerut celor de la FIFA sa faca lumina in cazul lui Diego Costa iar Jorge Perez, secretarul general al forului, a pregatit o scrisoare pentru Fedratia Internationala prin care o incurajeaza pe cea braziliana sa emita certificatul necesar pentru ca spaniolo-brazilianul sa poata juca pentru nationala Spaniei! Acel document va fi trimis catre Zurich maine, scriu cei de la As. Federatia braziliana a spus ca va emite acel document insa nu renunta la lupta - Dani Alves incearca si el sa-l convinga pe Diego Costa iar Luis Felipe Scolari, selectionerul Braziliei, doreste sa mearga in Spania pentru a-l vizita pe jucator.

Daca va juca pentru Spania in noiembrie in meciuri amicale, Diego Costa nu va mai putea alege alta nationala. Desi a bifat 33 de minute in 2 partide amicale pentru Brazilia in acest an, jucatorul poate semna un act prin care sa ceara ca FIFA sa nu ia in considerare acele 2 meciuri, lucru pe care il poti face o singura data in cariera

Diego Costa este golgheterul primei ligi din Spania in acest moment, cu 10 reusite - el a marcat cu 2 goluri in plus fata de Leo Messi si cu 3 fata de Cristiano Ronaldo in cele 8 etape de pana acum

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!