Simeone transfera ca un JEFE! Da jumatate din banii pe Diego Costa pe un superstar al Barcelonei! Pe cine vrea in vara:

Simeone transfera ca un JEFE! Da jumatate din banii pe Diego Costa pe un superstar al Barcelonei! Pe cine vrea in vara:

►In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

"Cat costa Alexis"? - Barcelona a fost abordata de oficialii lui Atletico Madrid, pentru transferul lui Alexis Sanchez. Chilianul este unul dintre cei mai buni marcatori ai catalanilor in acest sezon iar Diego Simeone vrea sa il cumpere in cazul in care Diego Costa va fi vandut la Chelsea, englezii oferind nu mai putin de 60 de milioane de euro pentru spaniol.

Este dorit si in Italia -
Chilianul este in atentia mai multor echipe mari din Europa. Mediaset Italia a anuntat ca Juventus s-a inscris inca din iarna in cursa pentru atacantul Barcelonei. Alexis a mai jucat in Italia si in trecut, evoluand timp de 6 sezoane la Udinese, unde a dat 20 de goluri in 95 de meciuri.

Acelasi scenariu, alt pret - Transferul lui Alexis Sanchez la Barcelona poate urma perfect scenariul transferului lui David Villa la echipa madrilena. Acesta a fost cedat in vara de Barcelona in schimbul a  5 milioane de euro, desi fusese cumparat cu 3 sezoane inainte cu 40 de milioane de euro. Alexis Sanchez este cotat la aproximativ 25 de milioane de euro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis intervine în dosarul ”10 august”: ”Solicit ministrului Justiției să explice public”
BRAT

Modifică setările cookies