Juventus Torino Real Madrid Sami Khedira Transfer Market

Si batuti, si cu jucatorii luati | Real Madrid a pierdut deja un fotbalist important, Juventus a intrat pe fir: "Ne intereseaza"

Eliminata de Juventus din semifinalele Ligii Campionilor, Real Madrid mai poate primi o lovitura din partea italienilor. Peppe Marotta, seful campioanei Italiei, e aproape sa convinga un campion mondial.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2015, 20:09
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2015, 20:29

Juventus este foarte aproape sa il convinga pe Sami Khedira sa semneze, dupa ce mijlocasul s-a despartit de Real Madrid.

Khedira si-a anuntat plecarea de pe Bernabeu de mai multe zile, acesta spunand ca "e momentul pentru o noua aventura si o noua incercare", dupa cinci ani petrecuti, cu bune si cu rele, la Madrid.

Astfel, noteaza publicatia britanica Goal.com, Khedira ar putea avea de o noua aventura foarte tare, in tricoul finalistei Ligii Campionilor, Juventus.

Khedira a negociat in ultimele saptamani cu formatia torineza, directorul sportiv Fabio Paratici deplasandu-se in Germania pentru a discuta cu agentul Jorg Neubauer.

Presedintele Giuseppe Marotta a recunoscut si el interesul pentru Sami Khedira, acesta spunand: "Este liber de contract si avem o oportunitate de a-l lua. Este un jucator care ne intereseaza, are un profil interesant. Va trebui sa luam mai multi factori in considerare", a apus acesta.

Potrivit Goal.com, Juventus i-a propus lui Khedira un contract de 4 milioane de euro anual. Mutarea depinde si de starea de sanatate a acestuia, mijlocasul confruntandu-se in ultima perioada cu mai multe accidentari.

Khedira are in palmares La Liga, Champions League si Cupa Regelui Spaniei.

Modifică setările cookies