Tocmai au facut cel mai scump transfer din istoria clubului, dar nu se opresc aici! Un club din Premier League vrea doi jucatori de la Juventus!

Tocmai au facut cel mai scump transfer din istoria clubului, dar nu se opresc aici! Un club din Premier League vrea doi jucatori de la Juventus!

Arsenal vrea sa transfere doi jucatori de la Juventus.

Arsenal l-a prezentat ieri pe Nicolas Pepe transferat de la Lille, pentru care au platit 80 de milioane de euro. Echipa antrenata de Unai Emery ii vrea si pe Daniele Rugani (25 de ani) si Sami Khedira (32 de ani), ambii de la Juventus, anunta Metrosport.

Potrivit sursei citate pe Rugani ar vrea sa il aduca sub forma de imprumut, iar pe Khedira vor sa il transfere definitiv. 

Rugani este fundas central si a venit la Juventus in 2015 de la Empoli, in schimbul a 5 milioane de euro. In sezonul a trecut a marcat 2 goluri pentru Juventus in 15 aparitii si este cotat la 22 de milioane de euro pe transfermarkt.com 

Khedira este fundas central si a fost transferat de Juventus in 2015 de la Real Madrid. A marcat 2 goluri in 10 aparitii pentru formatia antrenata de Maurizio Sarri si este cotat la 7 milioane de euro pe transfermarkt.comFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT