Schimbul MILENIULUI in Europa! Fanii lui Man United si Chelsea sunt in stare de soc: "Astia sunt nebuni? Cum sa faci asta?" Anuntul facut de BBC astazi:

Autor: Sport.ro
Miercuri 17 Iulie 2013, 12:50

	Schimbul MILENIULUI in Europa! Fanii lui Man United si Chelsea sunt in stare de soc: "Astia sunt nebuni? Cum sa faci asta?" Anuntul facut de BBC astazi:

►Pep trage Kloppotele in direct Sport.ro si Voyo.ro: sambata 17:45 Monchengladbach – Borussia si 19:30 Hamburg - Bayern! Finalele sunt duminica!

Mourinho nu se lasa pana nu il transfera pe Rooney. Chelsea a facut o oferta de 10 de milioane de lire plus Juan Mata sau David Luiz pentru atacant, anunta BBC. Oferta a fost refuzata de catre cei de la Manchester United!

Intr-o conferinta de presa de ieri, Mourinho a declarat ca Rooney are nevoie sa joace titular, altfel locul sau din Nationala Angliei este amenintat. Tot ieri, Moyes a spus: "Daca se intampla ceva rau cu Robin van Persie, vom avea mare nevoie de Wayne".

Din acesta cauza atacantul a spuns ca este nervos, confuz si vrea sa plece de la United. Moyes spune in continuare ca Rooney nu este de vanzare, dar realatia dintre cei doi pare sa nu functioneze.

Fanii au reactionat imediat la anuntul facut de BBC si sunt socati ca United a refuzat o asemenea oferta: "Nu e nimic pe lumea asta ce nu as vinde pentru 10 milioane de lire plus Mata" scrie unul dintre fani pe Twitter.

Practic, anuntul i-a suparat pe fanii ambelor echipe - pe cei ai lui Chelsea pentru ca Mourinho este dispusa renunte la Mata iar pe cei ai lui United ca Moyes nu a acceptat o asemenea oferta!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Am ajuns la cea mai mare rată de decese COVID-19 din UE
BRAT