Transfer Market

"Sa se decida mai repede sau II RUP CAPUL!" Declaratia uluitoare care il lasa MUT pe Cavani! Pana cand i-a dat De Laurentiis termen sa plece de la Napoli:

►Tragerile la sorti pentru Europa, de la 13:00 IN DIRECT Sport.ro si www.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2013, 16:15
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2013, 11:46

Aurelio De Laurentiis, probabil cel mai excentric patron de club din lume, alaturi de bunul sau prieten Zamparini, seful lui Palermo, a vorbit, astazi, inca o data despre posibila plecare a lui Edinson Cavani de la Napoli.

Contactat telefonic de cei de la radio Rai, De Laurentiis a anuntat ca i-a dat termen atacantului sau sa isi decida viitorul pana pe 20 iulie, in caz contrar, nu doar ca nu va pleca de la Napoli, insa "o sa ii rupa capul de pe umeri" :)

Cu doua oferte deja acceptate, din partea lui City si Chelsea, dupa cum relateaza presa britanica, Cavani are o luna de zile la dispozitie sa decida ce va face.

"Cred in Cavani. Stiu ca este un barbat adevarat si nu o sa incerce sa 'se joace' cu mine. Eu simt ca va ramane la Napoli, insa daca vrea sa plece, trebuie sa o faca pana pe 20 iulie, cand se termina Cupa Confederatiilor. In caz contrar, ii rup capul", a fost declaratia care i-a lasat muti pe italieni.

Edinson Cavani are in acest moment doua oferte de 63 de milioane de euro, suma ce reprezinta clauza de reziliere a contractului cu Napoli, iar presa din Anglia este sigura ca uruguayanul va merge in Premier League.

El Matador, asa cum este poreclit de fani, are si varianta Real Madrid, insa negocierile continua.


Modifică setările cookies