Revolutie la City dupa dezastrul din Liga! Exasperat de o vedeta de 30.000.000, Mancini aduce un inlocuitor vanat de Real! Ce suma da pentru "Noul Ronaldo":

Autor: Sport.ro
Vineri 23 Noiembrie 2012, 19:10

	Revolutie la City dupa dezastrul din Liga! Exasperat de o vedeta de 30.000.000, Mancini aduce un inlocuitor vanat de Real! Ce suma da pentru "Noul Ronaldo":

Urmarit de mai multa vreme de catre scouterii lui Mourinho, pustiul senzatie al Angliei este extrem de aproape de o mutare la City.

Conform englezilor de la The Sun, Manchester City a inaintat deja o oferta de 15 milioane pentru Wilfried Zaha, pustiul minune al celor de la Crystal Palace.

Mancini este extrem de nemultumit de prestatia vedetelor sale, mai ales dupa umilintele indurate in Champions League, si a decis sa 'taie in carne vie', iar prima victima ar putea fi mijlocasul dreapta James Milner, venit la campioana Angliei in schimbul a 30 de milioane a euro.

Zaha este vazut ca inlocuitor perfect pentru Milner, acesta afirmandu-se chiar pe postul de extrema dreapta, pozitie din care a reusit sa inscrie de 11 ori in 99 de meciuri jucate in Liga II engleza.

Oficialii lui Crystal Palace nu se declara insa 'disperati' sa il vanda pe Zaha, acestia spunand ca nu vor accepta o oferta mai mica de 20 de milioane de euro.

20 de ani a implinit pustiul nascut la Abijan, Cote D'Ivoire, acesta bifand si o convocare la echipa mare a Angliei.

City nu este prima echipa care se intereseaza de serviciile pustiului senzatie, Real Madrid exprimandu-si interesul in urma cu mai putin de o luna de zile.

Citeste si: Mutare ISTORICA pregatita de Real: 25.000.000 pentru un pusti care nu a jucat NICIODATA in prima liga! Mourinho e innebunit: "Asta e noul Ronaldo!"

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT