Revenire de senzatie pentru Walter Zenga in fotbalul italian! Fostul antrenor al Stelei, pe banca unei echipe calificate in Europa League

Revenire de senzatie pentru Walter Zenga in fotbalul italian! Fostul antrenor al Stelei, pe banca unei echipe calificate in Europa League

Walter Zenga, fostul antrenor al Stelei si al lui Dinamo, se intoarce in Serie A dupa 5 ani petrecuti in zona Golfului Persic.

Walter Zenga revine in tara natala si va antrena Sampdoria din sezonul viitor, dupa ce clubul genovez a ramas fara antrenorul Sinisa Mihajlovic.

Fost antrenor la FC National, Steaua ori Dinamo, Zenga a mai pregatit in Serie A Catania si Palermo, insa de fiecare data pentru scurte perioade de timp. Acesta si-a petrecut ultimii 5 ani in zona Golfului, trecand pe la Al Nasr si Al Jazira.

Presa din Peninsula anunta ca fostul mare portar a batut palma pentru un contract pe un an cu Sampdoria, acesta ajungand deja la Genova pentru a semna actele cu patronul Massimo Ferrero.

Zenga nu a mai antrenat in tara natala din 23 noiembrie 2009, atunci cand a fost demis de Maurizio Zamparini de la Palermo.

Fostul tehnician al Sampdoriei, sarbul Sinisa Mihajlovic, si-a luat la revedere de la suporteri prin intermediul unei scrisori.

"Dragi fani ai Sampdoriei, vin in fata voastra in cel mai dificil moment, cel in care trebuie sa-mi iau la revedere. Pe 21 noiembrie 2013 am preluat o echipa aflata intr-o situatie dificila, descurajata si in criza. O parasesc acum lasand-o pe locul 7, dupa ce a fost pe locul 3 la finalul turului", a scris Mihajlovic.

Desi a terminat pe locul 7, Sampdoria va juca in Europa League, urmand sa-i ia locul chiar marii rivale, Genoa, echipa care nu a primit licenta UEFA din cauza datoriilor.

Italienii mai scriu ca Zenga ca incasa 850 de mii de euro pe sezon la Sampdoria.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies