Prima oferta pentru Jose Mourinho dupa demiterea de la Chelsea: "cea mai slaba echipa din lume" i-a trimis contractul :)

Prima oferta pentru Jose Mourinho dupa demiterea de la Chelsea: "cea mai slaba echipa din lume" i-a trimis contractul :)

Jose Mourinho s-a despartit de Chelsea dupa un tur dezastruos de campionat si asteapta noi oferte si provocari. Prima sosita pe adresa sa a fost insa una...neasteptata.

Jose Mourinho este unul dintre antrenorii pe care orice club si i-ar dori. Portughezul, cu un CV bogat, e liber de contract dupa demiterea de la Chelsea, iar de serviciile sale se intereseaza cluburi mari ale lumii.

Pana sa se decida asupra viitorului sau, Mourinho a fost insa victima unei farse de Ziua Inocentilor, echivalentul lui 1 Aprilie in America de Sud.

Jose Mourinho a primit o prima oferta dupa despartirea de Roman Abramovich, Chelsea si Stamford Bridge. Nu insa una serioasa. Portughezul a fost contactat de un club brazilian cunoscut ca "cea mai slaba echipa din lume".

Ibis Sport Club, o formatie braziliana care in anii '80 a reusit contraperformanta de a bifa 55 de meciuri fara victorie, care evolueaza intr-o liga inferioara din Tara Cafelei, i-a trimis contractul.

Brazilienii s-au distrat de Ziua Inocentilor si i-au propus lui Mourinho un contract valabil pe doi ani, cu bonusuri si clauze bizare. Oferta a inclus bonusuri pentru fiecare meci pierdut si pentru fiecare umilinta inregistrata. De asemenea, una dintre clauze a sunat cu totul bizar: "In cazul in care Ibis termina sezonul pe primul loc, antrenorul va fi concediat" :)

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies