OFICIAL! Doua anunturi importante facute de Man City astazi! Jucatorul dorit de Mourinho a semnat un contract BETON de 64 mil euro! Loviturile primite de Milan si Real:

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Iulie 2012, 19:50

	OFICIAL! Doua anunturi importante facute de Man City astazi! Jucatorul dorit de Mourinho a semnat un contract BETON de 64 mil euro! Loviturile primite de Milan si Real:

Manchester City a anuntat astazi ca un jucator va semna un contract pe 5 ani!

David Silva, jucator care a ajutat-o pe Man City sa castige al 3-lea titluri din istorie si pe Spania sa ia al 3-lea trofeu major consecutiv va semna un nou contract cu Manchester City in valoare totala de 64 de milioane de euro! Astfel, Silva va incasa aproape 13 milioane de euro in fiecare an de contract! 

Silva a fost dorit de Real Madrid si spaniolii scriau in urma cu cateva saptamani ca totul depinde de Silva. Jucatorul spaniol a decis sa ramana in Premier League pana la urma. "Casa mea e City si sunt foarte satisfacut aici. Mintea mea nu e la Real Madrid ci la Manchester City. Sunt recunoscator pentru experienta pe care o am aici si am progresat ca jucator in toate felurile posibile de cand am venit. Nu stiu daca eram capabil sa joc asa cand am plecat de la Valencia. Sunt in vacanta acum insa agentii mei negociaza noul contract cu cei de la City si acestea se vor incheia in foarte scurt timp" le-a spus Silva celor de la Sky Sports.

Un alt jucator care nu va pleca de la City este argentinianul Carlos Tevez. Anuntul a fost facut de presedintele clubului, Khaldoon Al-Murabarak, tot la microfonul celor de la Sky: "Pot spune acum ca nu il vom ceda la Milan. Am facut un pariul cu el si am castigat. Jucatorul putea sa fie in afara echipei tot sezonul precendent si si-ar fi pierdut valoare de piata si apoi urma sa-l vindem in Iunie. Dar la final, am riscat si si am castigat. Jucatorul e important pentru noi"

Fostul mare fotbalist Diego Maradona a murit în urma unui stop cardio-respirator
BRAT

Modifică setările cookies