Lukasz Szukala Ankaraspor Lech Poznan Osmanlispor Polonia Transfer Market

Oferta pentru Lukasz Szukala. Ce raspuns a dat fostul stelist, dupa un sezon in care a jucat 94 de minute in campionatul Turciei

Fostul fundas stelist Lukasz Szukala, ajuns la 33 de ani, are sanse foarte mari sa continue la Osmanlispor. Polonezul a fost contactat de Lech Poznan, din tara natala, dar a refuzat sa plece. Polonezii scriu ca acesta nu vrea sa plece de la Osmanli, unde, desi nu joaca, are un salariu foarte bun.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Iunie 2017, 19:33
Data actualizarii: Sambata 17 Iunie 2017, 19:41

Plecat de la Steaua la inceputul lui 2015, la Al Ittihad, Lukasz Szukala imbraca tricoul lui Osmanlispor de un an si jumatate. In acest timp, fundasul polonez a bifat doar 12 aparitii in campionatul turc si mai putin de 1.000 de minute.

In ultimul sezon al superligii turce, Szukala a jucat 94 de minute pentru Osmanlispor. Acesta a mai bifat 270 de minute in Cupa Turciei, in timp ce in Europa League nu a bifat nici macar o secunda pentru formatia din Ankara.

In ciuda faptului ca nu joaca mai deloc in Turcia, Szukala nu vrea, insa, sa plece. Presa din Polonia noteaza ca aceasta a fost dorit de Lech Poznan, insa a refuzat discutiile.

Lech Poznan cauta acum alte solutii, iar pe lista sunt alti doi fundasi polonezi.

Lech Poznan a incheiat ultimul sezon din Polonia pe locul 3, urmand sa joace in UEFA Europa League.

Modifică setările cookies