Transfer Market

Prima reactie a lui Mourinho despre aducerea lui Neymar la United: "Sunt pragmatic si realist"

Jose Mourinho pune lucrurile la punct in avalansa de stiri care a anuntat un posibil transfer-bomba al lui Neymar, in aceasta vara, de la Barcelona la Manchester United.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Martie 2017, 17:12
Data actualizarii: Joi 30 Martie 2017, 17:37

"Incerc sa fiu de fiecare data pragmatic si realist. Nu le cer cluburilor la care merg lucruri pe care nu mi le pot da. Transferul lui Neymar este absurd", este replica transanta a lui Jose Mourinho pentru jurnalistii ESPN, dupa informatiile aparute in presa spaniola si britanica, conform carora ar purta negocieri directe cu Neymar, pentru a-l convinge sa mearga la Manchester.

"Un club precum Barcelona nu poate sa il piarda si nu il va pierde pe Neymar. Desi Messi este inca un jucator tanar, cu destui ani de fotbal ramasi, el are totusi 30 de ani. Neymar va fi urmatorul mare jucator al Barcelonei, dupa Messi. Sa incerci sa il transferi pe Neymar ar fi ca si cum ai vrea sa dai spargere intr-un seif", a punctat antrenorul portughez care a preluat banca diavolilor rosii in mai 2016.

Jurnalistii spanioli de la Sport au anuntat pe prima pagina, la inceputul acestei saptamani, ca Manchester United este pregatita sa activeze clauza de reziliere a contractului dintre Barcelona si Neymar, in valoare de 200 milioane de euro.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies