Lucescu a confirmat doua mutari de 43 de milioane de euro! Sahtiorul a vandut un jucator la Bayern Munchen, un altul va juca pentru Olaroiu

Lucescu a confirmat doua mutari de 43 de milioane de euro! Sahtiorul a vandut un jucator la Bayern Munchen, un altul va juca pentru Olaroiu

Mircea Lucescu a mai dat doua tunuri pe piata transferurilor. De aceasta data nu e vorba de jucatorii pe care i-a cumparat, insa despre doi fotbalisti in schimbul carora Sahtiorul sau a incasat 43 de milioane de euro. Douglas Costa si Luiz Adriano vor juca la Bayern, respectiv Al Ahli Dubai.

"Mi se pare absolut normal. Si Inter l-a vrut. Au fost discutii inca din iarna. Douglas nu mai putea sa creasca la noi. Eu il vad in locul lui Robben, e de acelasi profil. Are doar 24 de ani, ar putea sa ajunga la nivelul lui in urmatorii ani.

Luiz Adriano n-a vrut sa-si mai prelungeasca contractul si trebuie sa-l dam. Noi ne-am dat acordul cu Al Ahli, dar jucatorul nu vrea. Acum depinde de club ce-i va propune. Jucatorul nu prea vrea sa mearga in Emirate. Dar poate ca vor intra in competitie si alte cluburi, precum Roma, Milan, Monaco, cele care l-au vrut si in iarna.

El mai are 6 luni de contract, dar e bine ca vom lua niste bani pe el", a spus Lucescu la Dolce Sport.

9 milioane de euro au costat impreuna Luiz Adriano si Douglas Costa, jucatori pe care Sahtior i-a transferat in 2007 si 2010.

43 de milioane de euro incaseaza clubul ucrainian de pe urma lor, dupa ce acestia au mai adus sume uriase in conturile clubului, gratie performantelor lor, fie ca a fost vorba despre castigarea titlului Ucrinei ori despre calificarea in primavara Ligii Campionilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies