Isi ia Pep un nou an de pauza? Guardiola, misterios in ultimul interviu: "Poate voi merge in Anglia abia peste doi ani"

Pep Guardiola Anglia Bayern Munchen Manchester City Transfer Market
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Ianuarie 2016, 09:58
Data actualizarii: Miercuri 13 Ianuarie 2016, 10:16

Guardiola a preferat sa isi ia o pauza intre contractele cu Barcelona si Bayern Munchen si nu este exclus sa repete experienta si dupa ce isi va incheia aventura in Bavaria.

Pep Guardiola va pleca de la Bayern Munchen la finalul acestui sezon, dupa ce nemtii au confirmat ca au semnat un contract pe 3 ani cu italianul Carlo Ancelotti. Antrenorul catalan, care a dominat Bundesliga cu Bayern de la preluarea echipei, isi cauta astfel o noua formatie, iar presa engleza si cea spaniola au anuntat in ultimele saptamani ca acesta s-ar fi inteles cu Manchester City.

De serviciile lui Pep Guardiola nu se intereseaza insa doar City, ci si alti giganti ai fotbalului european, care incearca sa-l atraga cu proiecte interesante si bani multi.

In tot acest timp, Guardiola spune insa ca sta cu gandul la Bayern si la finalul de sezon. Antrenorul de 44 de ani a indicat ca ar putea sa ia o pauza si dupa ce isi va incheia contractul cu Bayern, chiar daca in urma cu o saptamana spunea ca este pregatit si vrea sa mearga in Anglia.

"Cand voi semna un nou contract, voi anunta imediat. Dar exista posibilitatea sa merg in Anglia chiar si peste doi ani.

Sunt foarte fericit in legatura cu experienta traita si acumulata la Bayern Munchen, voi lucra aici pana in ultima secunda si ma voi dedica pentru a face performanta.

Dupa ce voi termina aici, ma voi duce acasa si voi astepta, voi vedea ce se va intampla. Daca se va ivi posibilitatea sa merg in Anglia sau daca nu se va ivi...", a spus Pep Guardiola.

Guardiola a mai facut un gest de fair-play si le-a cerut scuze managerilor din Premier League. Acesta s-a simtit vinovat pentru ca a dat startul speculatiilor cum ca ar putea fi numit la Manchester City, Chelsea ori United.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!