Transfer Market

IN SFARSIT! Telenovela Bokila s-a terminat! Fostul golgheter al Petrolului va fi coleg cu un TITULAR al nationalei! Cu cine a semnat:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Septembrie 2013, 15:55
Data actualizarii: Duminica 01 Septembrie 2013, 15:58

Telenovela lui Jeremy Bokila s-a terminat, in sfarsit. Fostul golgheter al Petrolului, marcatorul unicului gol al finalei Cupei Romaniei, din sezonul trecut, a semnat un contract cu rusii de la Terek Groznyi, echipa care l-a cumparat in aceasta saptamana si pe Gicu Grozav.

Anuntul a fost facut chiar de sefii clubului din prima liga rusa, care au apucat sa-l si prezinte pe congolez.

"Bokila si Groav au semnat cu Terek. Aveam nevoie de intariri in atac, in primele sapte etape am marcat doar trei goluri. Alegerea noastra pentru cei doi nu este una intamplatoare. Ambii jucatori au evoluat la nivel inalt in Romania. Sezonul trecut, Bokila a marcat 23 de goluri, iar Grozav 9. In acest sezon de Europa League, Grozav a marcat de 6 ori in 5 meciuri. Cred ca transferurile vor aduce un plus echipei. Ma bucur ca cei doi au ales sa vina aici, in detrimentul altor oferte", a spus presedintele Magomed Daudov, potrivit site-ului oficial al lui Terek.

La Groznyi, oras aflat intr-una dintre cele mai periculoase provincii ale Rusiei, Cecenia, au mai jucat si Daniel Pancu, Florentin Petre sau Andrei Margaritescu.

Terek a terminat pe locul 8 in editia trecuta a campionatului rus.


Modifică setările cookies